Versheid en kwaliteit op de eerste plaats
- Braadkip en kippendelen (natuur, gekruid of gemarineerd): vleugels - boutjes - billen - borsten - filet - koteletje
- Koude kipbereidingen: gemarineerde kipbrochet - aperio - orlof - schnitsel (gepanneerd) - zuiderse kipfilet (seizoen) - kipfilet met pesto (seizoen) - kippensteaks - kipkroket(vol-au-vent steak) (winter) - opgevulde kipfilet ham/kaas - nuggets - kiploempia - kipborsalino
- Kalkoen, kalkoendelen en -bereidingen: bovenbillen - stoofvlees (vers) - filet - schnitsels (gepanneerd) - orlof
- Parelhoen: parelhoenfilet - parelhoenbil
- Eend: eendenfilet - eendenbil - gerookte eendenfilet
- Piepkuiken en haantje
- Kwartel: natuur - gerookt - ontbeend - kwarteleieren
- Labelkippen: zwarte hoevekip ‘chalons’, gele hoevekip ‘landes’, ‘Bresse’ kip (op bestelling)
- Belgische (tijdens seizoen) en Franse jonge duif
- Konijn en konijnendelen: bil, voorpoten, rug, lever, kop
- Wildseizoen: foie gras eend - foie gras gans (zowel vers als bereid) - hertenkalffilet - struisvogelfilet - reebokfilet - kangoeroefilet - everzwijnfilet - fazantenfilet - fazant hen - fazant haan - wilde haas en hazenrug - wildcarbonade - wilde eend - wild konijn - patrijs (rood/grijs) - bosduif
- Feestdagen: opgevulde kwartel - opgevulde kalkoen / bil / filet - opgevulde parelhoen