Wild en gevogelte

Versheid en kwaliteit op de eerste plaats

  • Braadkip en kippendelen (natuur, gekruid of gemarineerd): vleugels - boutjes - billen - borsten - filet - koteletje
  • Koude kipbereidingen: gemarineerde kipbrochet - aperio - orlof - schnitsel (gepanneerd) - zuiderse kipfilet (seizoen) - kipfilet met pesto (seizoen) - kippensteaks - kipkroket(vol-au-vent steak) (winter) - opgevulde kipfilet ham/kaas - nuggets - kiploempia - kipborsalino 
  • Kalkoen, kalkoendelen en -bereidingen: bovenbillen - stoofvlees (vers) - filet - schnitsels (gepanneerd) - orlof
  • Parelhoen: parelhoenfilet - parelhoenbil 
  • Eend: eendenfilet - eendenbil - gerookte eendenfilet
  • Piepkuiken en haantje 
  • Kwartel: natuur - gerookt - ontbeend - kwarteleieren
  • Labelkippen: zwarte hoevekip ‘chalons’, gele hoevekip ‘landes’, ‘Bresse’ kip (op bestelling)
  • Belgische (tijdens seizoen) en Franse jonge duif
  • Konijn en konijnendelen: bil, voorpoten, rug, lever, kop 
  • Wildseizoen: foie gras eend - foie gras gans (zowel vers als bereid) - hertenkalffilet - struisvogelfilet - reebokfilet - kangoeroefilet - everzwijnfilet - fazantenfilet - fazant hen - fazant haan - wilde haas en hazenrug - wildcarbonade - wilde eend - wild konijn - patrijs (rood/grijs) - bosduif 
  • Feestdagen: opgevulde kwartel - opgevulde kalkoen / bil / filet - opgevulde parelhoen

www.kip-store.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.